
پالاما>>>آشپزی>>غذاهای ایرانی>طرز تهیه و طبخ مرغ سرخ شده با برنج
مواد لازم برای تهیه غذا برای ۴ نفر مرغ سرخ شده با برنج :
روغن نباتی مقداری
مرغ پخته شده ۲ فنجان
برنج پخته شده ۴ فنجان
پیازچه خرد شده ۴ عدد
سس سویای کم نمک ۲ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی، ذرت و هویج یخ زده ۵۰۰ گرم
طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج :
یک ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت متوسط آن را گرم کنید. روغن را داخل آن بریزید و پیازچه ها را برای دو دقیقه درون آن سرخ کنید. سبزیجات یخ زده را اضافه کرده و برای دو دقیقه به آن زمان بدهید تا بپزد. برنج، مرغ و سس سویا را درون ماهیتابه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شود. چند دقیقه دیگر حرارت بدهید . اکنون غذای شما آماده سرو میباشد .
نکته :
پوست مرغ ها باید از قبل کنده شده باشند.
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0